Wednesday, September 7, 2011

Secret Admirer

Assalamualaikum.....

Aku percaya korang mest penah dengan pasal secret admirer ni kan. Betul tak. Sama ada korang yang admire kat orang tu atau pun seseorang admire kat korang. Hehehe. Aku pn pena gak admire kat orang tu. 
Pada pendapat korang ape ciri2 orang tu yg leh korang admire kat die?. 

Aku gerenti la kalau pompuan, mest cantik dan comel. Kalau lelaki plak mesti ensem, kaya dan bergaya. Hahaha, betul tak. Macam aku plak, cantik atau comel tu mmg menjadi antara faktor yang buat aku admire kat seseorang tu. Selain tu, aku tgk gak perangai dan sifat die. Yela, kalau cantik je perangai hampeh, nk buat ape gak kn. Ish3...

Kite akan buat macam2 kn untuk tarik perhatian die. Kalau time sekolah dulu, tiap kali ade persatuan buat jualan bersemperna hari persahabatan ke, hari kekasih ke, hari guru pn same gak, mest kite belikan hadiah utk org yg kite admire tu. Pastu tulis kat kad, ''your secret admirer' Hahahahaha...Kelakar sesangat bile diingatkan balik. Kalau kat facebook ni plak, kite mest akan comment wall die, kalau die balas, Ya Allah, bahagianya, cam dunia ana yang punya, betul tak korang sume?. 

Korang pena tak terfikir tak, satu hari nanti, korang nk bgi tau yg korang admire kat die giler2 punyer admire. Hahaha...ade berani. Macam aku, biarlah ia kekal sekadar secret admirer je. Hehehe. Yelah, aku ni tak ensem pn, tak kaya cam die. Senang citer cam langit dan bumi la. Sejak dari tu, aku sedar sapa lah aku ni. Cam lagu Amy Mastura tu la. Hehehe. Malas dh nk admirer2 kat orang nie. Baik aku admire kat Nabi Muhammad tu lagi bagus. Lagi hebat, Nabi Muhammad mempunyai peribadi yang terpuji diantara semua manusia. Betul tak korang?. 

No comments:

Post a Comment